Trött!

Vaknade kvart i sju och sitter typ helt död ny framför tven. Ska till ungdomsmottagningen och fixa lite saker och sen funderar jag på att gå hem och vila lite innan första föreläsningen. Idag ska vi sitta kvar så som vi har gjort varje dag typ. Btw kan dom sluta visa Oprah så tidigt på morgonen och kanske byta ut det mot våra bästa år och ha det typ halv tio!


Ture words

Vad är grejen med att allt idag ska stämma in på hur jag känner mig. Loggar in på instagram och ser detta!


Låtar

Hallå bomba mig med låtar! Jag är fett sugen på att lyssna på gamla och nu låtar.

Btw sjukt läskigt att jag skrev att ingen har dött. Loggade in på face och såg att en facevän jag haft ett par år nu har dött. Han dog idag. Hur vet jag inte men sjukt. Men som sagt han vara bara en bekant och ingenting mer än så. Haha vi snackade sjukt mycket på playahead sen förstörde han Meis hemma fest och efter det har jag aldrig haft något med killen att göra. Men jag hoppas att han vilar i frid och har det bra vart han än är.


Ledsen

Jag är jätte jätte jätte jätte ledsen. Och tänker inte under några som helst omständigheter prata om det. Men jag är jätte jätte jätte jätte ledsen. Och jag mår jätte jätte jätte jätte dåligt. Jag är jätte jätte jätte jätte förstörd. Ingen har dött, har inget med plugg att göra, inget med en vän att göra. Men jag är jätte jätte jätte jätte tom. Jag vill inte att någon tar upp det med mig för att jag har inget att säga och vill bli respekterad för det. Min blogg är en öppen dagbok för er vänner och ber att bli respekterad att om jag inte vill ta upp något ska det inte tas upp. Vill kunna skriva av mig ibland för att kunna få ut det på något sätt. Jag vet att det är svin svårt att inte ta upp det när man läst det men annars får jag göra en privat blogg.


Snö!

Vaknar upp bara sådär och ser att det snöar. Springer till fönstret och tar ett kort. Skickar det till Alla! Jag är glad men samtidigt ledsen, vafan vill njuta av hösten ju. Men men sitter i skolan nu och äter lunch. Vi ska snart fortsätta tenta plugga och typ tentadö. MOHIHI


Torka aldrig tårar utan handskar

Mitt hjärta. Jag är helt svag i kroppen. Jag ger upp. Låter tårarna leva sitt egna lilla liv. Så vackert, så olyckligt så sorgset. Jag vet att serien är en verklighet för en hel del människor där ute i världen.


Jevlar...


Mens Cp värk!

Jag vaknade upp med mensvärk och jag har varit grinig hela dagen men hållit in det väldigt bra anser jag dåra! Jag och några till har slavat i skolan och renskrivit begrepp inför tentan. Från ett till prick halv sex. Jag drog förbi Coop köpte laktosfri yoghurt och nu ligger jag här i sängen och chillar galeeeeet! Ska äta och sen fortsätta plugga!


Godnatt

Två avsnitt av the real housewives of new jersey har jag nu sett. Jag är påriktigt två sekunder ifrån att somna. Med pandan i min hand och ögonen typ halv slocknade så säger jag Godnatt.


Lycka

Jag kan inte sluta vara så där jobbigt lycklig, ni vet sån där tjej som springer runt med ett leende ÖVERALLT. Ni vet sån där tjej som är glad när alla är trötta och irriterade. Jag är så lycklig. Bara för dig. Jag kommer att göra en hel del inlägg som är tillängnade min älskade.
 
Ska köra lite "tänk tillbaka"! 
 
Rasterna på sjödals, när jag alltid gick ut med dig och rökte. När det nästan var så att det var jag som släpade ut dig och sa "ska du inte ta en cigg nu". I snöstorm, i världens underbaraste sol väder, i regn och storm så var rasterna alltid vår egen tid. Vår tid då vi stod och drömde om allt möjligt. Vår tid då vi pratade ut och berättade vad som hänt den senaste timman (då vi var med varandra varje dag, pratade varje timma så den timman vi råkat missa var ett måste att ta igen). Vi gick igenom en hel del killproblem tillsammans, du fick stå ut med en hel del huvudvärk från min sida och ja lite från dig med haha även om du inte alls var lika jobbig som mig. Sen den dagen jag träffade min älskade och du och Aleks blev ETT, så har drömmen varit den dagen de kommer med en ring. Herregud hur gamla var vi första gången vi ens nämnde det?  Vi pratade om förlovning bröllop och hur det ska vara. Vi delade allting med varandra. 
 
Nu är du där älskade. Du är en kvinna. Du är ett bevis på att drömmar går i uppfyllelse. Du är drömmarnas drottning. Jag är världens lyckligaste. Jag är världens lyckligaste för att du är världens lyckligaste. Herregud jag har en juridik tenta att ha ångest över men inte ens det känner jag av! Haha. Ni är mer än perfekta ihop (oroa dig inte jag har tagit på trä minst tio gånger). Jag tänker finnas där vid er sida för varje steg ni tar. Ingen är så stolt som jag är. 
 
Jag behöver inte bli uppdaterad varje timma, varje dag för att känna att du är min älskade. Jag behöver inte det. Jag behöver bara veta att du finns i mitt liv. Jag släpper aldrig taget av dig, förlåt menar er! Och nu börjar jag gråta så hejdå. 

Stör mig!

Jag är i nöd av att få tag på någon av mina vänner. Jag har varit det ett tag nu. Så mina älskade vänner när ni får ett samtal eller sms svara. Om det är så att ni Inge kan prata skriv det! Jag blir inte arg. Det som gör mig arg är att inte få ett svar alls. Så just nu är jag arg.

Någonting som gör mig lycklig är att Aleksandra ska gifta sig! Ni vet i filmer när man ser flickor ha sina böcker där man skriver ner och har bilder på hur man vill att ens bröllop ska se ut? Vi hade sånt fast inte en bok utan varandra. Vi var varandras böcker. Vi satt under rasterna och planerade och väntade på att våra partners skulle fråga oss! Jag sitter med tårarna i ögonen nät jag skriver det här och jag har gråtit av lycka minst fem gånger sen igår natt. Jag vet att vi har gått igenom mycket men sen får vi inte glömma att vi lärde känna varandra som 16 åringar och hur barnslig var man inte då? Hur mycket är det inte man egentligen går igenom? Stora förändringar har skett de närmaste åren och det har tagit en hel del på mig men jag sitter här idag och förTåt och är bara glad. Jag är glad att min vän är lycklig att hennes dröm har gått i uppfyllelse. För vissa är drömmarna att få jobba inom ett visst yrke men för oss är det den dagen vi står där i våra vita klänningar.


Dålig bloggare förlåt!

Gårdagen var hur kul som helst! Efter en hel dags pluggande så drog vi alla ut och åt middag på lilla siam. Det var, jag, Ida, Jonatan, Jenny, Erika, Mattias och Fia. Jag tog räkor med grönsaker och jordnötssås. MUMMA! Efter det åkte vi hem till Erika och Mattias och kollade på en av de mest rörande filmer jag någonsin sätt. Tyvärr har jag glömt bort namnet.

Idag dåra! Jag pluggade och kollade på real housewifes of new Jersey och sen gjorde jag vid mig (hihi ida!). Vi alla var bjudna på middag hemma hos klara då hennes föräldrar är på besök. Ett ord för att beskriva dom? Underbara. Efter det förfestade vi med dom och fixade oss inför rock temat på Oscars. Men det blev en tidig hemgång för en del av oss på grund av lite strul men det viktigaste är att vi alla mår bra!


Trött!

Sitter och kollar på ghost whisperer! Kom hem för ett tag sen. Även om vi var lediga idag så drog vi oss upp till skolan för att fortsätta med våra instuderingsfrågor. Jag ska snart börja laga mat och förbereda mig inför en kväll framför datorn. Tänkte renskriva klart mina anteckningar och efter det kolla på revenge! Jag mår fortfarande lite dåligt och ska försöka få i mig lite frukt. Hjärtat? Jo men den mår bättre idag. Jag har skickat en överrasknings presen till Nermin! Hoppa att han blir glad.


Barnkalas à la nioåring

Jag kom nyss hem från Marcus 23 års kalas. Han valde att fira sin födelsedag som en nioåring skulle ha gjort. Så alkohol var förbjudet. Det som erbjöds var saft, kakor, bullar och tårta. Det var ballongen överallt och stämningen var underbar. Med klassiker som spelades när vi var nio år i bakgrunden så åt vi, prata och öppnade presenterna. Efter två timmar så kände jag hur kroppen gav upp och fick springa hem. Sprang till toan och har suttit där ett bra tag nu. Usch känner mig så dålig.


HELL YEAH

Sitter på evighets föreläsningen och mår som jag mår. Har skickat in mitt personliga brev som Rasha och Zlate hjälpt mig med. Tack ni är guldvärda! Jag måste erkänna att dagens föreläsning är intressant och jag lär mig en hel del. Vi går igenom sociallagarna. Det är så synd att juridik inte är obligatoriskt. Jag tycker nästan att alla borde ha en lagbok hemma och åtminstone lära sig lite.


OMG

Mitt huvud dunkar så jävla hårt, min hals gör ont, min mun är torr, min mage kurrar, mina ben är två sekunder ifrån att vika sig, min hjärna är helt slut och mitt hjärta är...Jag är död och jag tänker fortsätta vara död och förhoppningsvis somnar jag död och sover som en död människa inatt. Sju ska jag upp imorgon och skicka iväg mitt personliga brev, gå på en sex timmars föreläsning, hem
Och byta om för att sen gå på barnkalas à la Marcus som fyller 23?. Puss


Svartvit

Tänk om mitt rum var svartvitt på riktigt. Tänk om allting var det. Tänk om det inte fanns några färger och tänk om vi alla talade samma språk. Tänk om det vore som i dom där gamla filmerna där de pratar engelska och går så sött och fint. Flickorna sjunger, dansar sig fram och pojkarna små kollar på dom men vågar inte gå fram. Tänk om.


Nervös tjej

Nu är jag vaken och har ätit lite frukost. Jätte nervös inför att ringa runt mår nästan illa. Jag vill inte! Haha. Herregud är det såhär det känns innan man söker jobb?


Godnatt!

Nu ska jag däcka så Zlate snart kommer jag sluta tanga med dig på tango. Sorry men sömn är viktigt för mig, jag vaknar inte upp såhär snygg varje dag bara sådär! Jag ska btw börja använda mig av mineral produkter på ansiktet, Rasha länka mig sidan där man kan köpa sånt för ett billigt pris. Sara skicka mer fula bilder och sluta snygga till dig! Aja hejdå! Juste! Ska börja ringa runt till olika skolor imorgon angående praktik i Göteborg som kurator! Håll tummarna för mig.


Lite upprörd

Idag fyller jag och Nermin tre år och åtta månader. Men som vanligt på vår dag så ska vi alltid tjafsa. Så jag fick varken chansen att säga "jag älskar dig min man" eller han "jag älskar dig min kanelbulle" utan istället klickade jag honom argt och nu ångrar jag mig lite. Vi tjafsar verkligen aldrig längre MEN det är någonting med just vår dag som skapar en extra irritation eller någonting är det. Aja jag sitter här och känner mig lite små irriterad, upprörd och lite lite ensam. Om det är någon person jag vill ha här med mig när jag upplever allting så är det Nermin. När jag är lycklig, prövar på nya saker, lär känna nya människor eller gråter så är det Nermin jag vill ha här.


Glömde bilden!


Ghost whisperer

Sitter med min chai och vilar lite innan träningen. Har cirka 30 minuter på mig och bara göra ingenting innan jag måste upp och byta om. Ska möta Klara innan träningen och göra en sak som vi har kommit överens om att göra. Efter träningen har jag faktiskt tänkt att handla lite. Vill ha massa gott här hemma. Jag tänker inte vara den som slutar äta massa god saker för att träna utan tvärtom!


Mat!

Okej förra inlägget råkades publiceras lite för sent haha :p! Den skulle ha varit uppe redan klockan tio. Kom nyss hem är svin hungrig ska få i mig lite föda och städa lägenheten. Efter det blir det lite träning. Bilden är på kronan vi socionomer vann i lördags då vi var bäst utklädda på återsparken :)


Föreläsning

Sitter på veckans första föreläsning och ruttnar. Inte alls intressant. Förra veckan var bäst! Carl Johan gick igenom massa kul och intressanta saker . Det som stör mig är nog att vi har bytt föreläsare. Fan.


Godnatt älsklingar!

Nu signar jag ut! Jag är inte helt död men kan lätt bli död. Imorgon är det skola skola skola och ska fan ta tag i att ringa olika praktikplatser och även renskriva mina anteckningar. All in nu sista veckorna innan juridik tentan! Efter plugget tänker jag springa iväg till gymmet och gymma sönder mig så jag kan komma hem helt död, laga mat, duscha och däcka! Kollade mitt schema nyss och såg att vi är lediga torsdag och fredag hihi! Lång helg HEJ PÅ DIG!


Red lights

Grymt kul att göra Sushi hemma! Jag rekommenderar verkligen det. Jag brukar aldrig bli mätt när jag äter sushi det är alltid svin dyrt och man får alltid så lite men idag blev jag så mätt att jag hade kunnat spy! Det var jag, klara, Fia, Ida, Henrik, Marcus, Mattias, Jenny, Erika och Jonathan! Vi spelade även lite bingo haha det var länge sen man satt framför Bingolotto på en söndag klockan sju. Efter det kollade vi på filmen red lights, sjukt grym film. Nästan så grym att jag inte vågar sova med släckta lampor.


SUSHI

Nu ska jag iväg till ica och handla med tjejerna, sushi time baby! Första gången jag gör sushi själv och ska jag vara helt ärlig så har jag verkligen velat göra det ett bra tag! Aja här får ni lite bilder på mig och min snea kropp som jag tog lite snabbt för er mina kära fans.


Puss

Kände att förra inlägget var för deprimerande så slänger upp en bild från igår utan min vita kavaj som jag glömde sätta på mig -.- . Älskar att se mitt halsband den är så fin!


Cok irri bre!

Fjäsk. Bajs. Lindra din egen ångest men skit i mig vän. Haha. Puss. Kram! Sitter och pluggar bara sådär på en söndag chill liksom. Stort grattis till Zlates babo som fyller år! Pappor rockar den här världen! Jag vet att mammorna födde oss, ammade oss tog hand om oss den första perioden i livet men fan vad pappor är underskattade. Kärleken pappor har för dina döttrar är nog den finaste som finns. Älskar hela min familj men måste få ge lite extra uppmärksamhet till min pappa idag. Han mår inte bra hans bästa vän ligger på sjukhuset och helt ärligt talat så tror jag att det tar på honom som fan. Pappa är inte den som har hundra vänner utan han sina nära och han är en av dom. Det är även hand chef och därför har jag haft mina åsikter om honom men han kommet alltid att vara min amo (farbror). Han kommer alltid ha varit den som funnits där sen jag var en liten flicka. Han kommer alltid vara den som är den. Den som man har mest respekt för. Har själv undvikit honom sen har började bli sjuk för att jag inte pallade trycket. Men här om dan hade han frågat om mig som fan. Jag fick svälja det och prata med honom. Innan det samtalet grät jag som ett litet barn i nermins öra och upprepade samma mening hela tiden "jag vill inte att han ska dö". Fast han är stark ni vet en sån där som överlever allt typ. Nej men jag tror att mycket handlar om att människor blir äldre och jag är rädd för döden. Jag tror att det känns som att om han dör så kommer min farfar dö. För att farfar är äldre. Och det är nog min värsta mardröm.

Oj hur gick vi från grattis till döden haha!


Sängen

Ligger i sängen och nyser hihi! Kom hem för ett tag sen efter en kväll på Oscars. Innan Oscars var jag och Ida hemma hos klara där vi förfestade lite. Första gången vi inte är på en fest innan festen haha och jag måste få säga att jag tyckte det var jätte mysigt såhär. Vi satte på klassiker som vi sjöng och dansade till. Vissa var lite för gamla för mig men jag hade lika kul ändå genom att kolla på dom när de sjöng. Det är sån himla drag på Oscars nu förtiden. Visst kan det bero på att olearys är stängt men fortfarande det är sjukt hur mycket folk det är där. Aja Godnatt!


Nej, jag är inte kär i Ilaf!

Detta inlägg känner jag är ytterst aktuellt. Jag pratar om Ilaf som om jag är kär i henne, jag lägger upp bilder på Ilaf som om jag är kär i henne, jag ringer Ilaf konstant och mår dåligt om jag inte pratat med Ilaf på en dag. Men sanningen är den att jag INTE är kär i Ilaf i huvudtaget, och det är faktiskt sant. Jag bara älskar henne. Ville bara klargöra det...... HEHE

Ilaf skrev senast att hon var i Stockholm, men det hon inte berätta va att vi hade det galet kul och jag vart så glad att jag inte ens visste vad jag skulle säga. Och nu ska jag berätta om vad Ilaf gjort dem närmaste dagarna, hon har fått en finne på läppen, men den vill hon inte spräcka fastän den är vit.Hon filmade sitt bajs när vi såg varandra på Tango, och fick även höra hur hon klämde.  Hon har sett Prinsen. Hon åt älg till lunch, älgen hon åt har hennes lärare skjutit.

Aa det är väl det. Förresten, Sara heter jag och är Ilafs bästa kompis.
Namn : Sara
Ålder : 21
Äter helst : Ris med youghurt
Är : Vänster fotad & höger hänt
Söker efter : Ett boende i Göteborg
Diagnoser : ADHD & aggretions problem
Gillar inte : Sionister
 

Xfactor

Det blev en hel del plugg idag och efter det en runda på stan. Hittade mina favorit jeans i xs, lycka bebisar ;)! Efter det handlade vi mat inför kvällen och köpte hem fika. Jag beställde en laktosfri prinsesstårta till idag. Tjejerna kom över till Ida och nu sitter vi här helt mätta efter tacosen och kollar på xfactor. Jag har ätit min prinsesstårta och måste få säga FY FAN VAD ÄCKLIG DEN VAR. Lika bra, så jag slutar få värsta suget efter tårta hela tiden. Snart ska vi sätta på filmer.


HAHA


Vädret

Igår hade vi underbart väder (bilden) men idag är det fan noll grader! Hur Östersund, hur? Det är dimmigt och grått. Jag förstår inte hur det bara kan vända på det sättet. Jag ligger i alla fall i sängen och latar mig. Ska snart upp och äta frukost då jag ska plugga hemma hos Ida.

Jag känner mig lite ångestfylld idag. Jag vaknade för tidigt och började tänka för mycket. Alla som känner mig vet hur farligt det är för mig att tänka. Haha det lät lite kul!


Oscars

Klockren kväll! Det har skrattats väldigt mycket! Efter skol plugg blev det bullbakning hemma hos Ida och sen kladdkaka hemma hos mig. Efter det drog vi oss till Oscars där vi bara tog det lugnt och hade det trevligt! Henrik och jag hade lite ego bilder time men den enda bilden som blev bra på mig blev rolig på honom haha men skiter i den ska upp här nu!


Måne och stjärna

Seminariet är avklarat och det gick ganska bra. Vi fick lite positiv och negativ kritik men annars var vårt arbete ganska bra. Vi ska fortsätta arbeta på den nu och ändra på allting han inte tyckte var så bra. Det var väl lagarna som han ville att vi skulle göra om till våra egna ord som vi ska arbeta på nu. Jätte ointressant jag vet! Ikväll börjar revenge wiho vad jag har längtat!

Btw älskar min väska!


Ledsen i ögat

Bajs på alla


Del 1 av 2

Det här inlägget tillägnas min älskade vän Sara chamsine ( inte för att jag blev tvingad till det eller så..haha). För cirka tre veckor sen eller nej två veckor sedan åkte jag hem till Stockholm, där firade vi Sara på hennes 21års dag. Överraskade henne och wow på riktigt nu fan vad överraskad min bebis blev. Hon sa liksom INGENTING! Vi rockade min första gay klubb och blev även uppdraggad av en tjej..coolt. Jag hade den bästa dagen på länge. Älskling imorgon kommer jag att skriva om varför just du är så himla underbar!


Kyckling med pesto, fetaost, grädde och pasta!

Klar från gymmet och är inte så död som jag hade hoppats på. Men imorgon ska klara visa mig hur man svettas på ett gym haha. Nu jävlar! Men träningsvärk efter kvällens pass kommer jag säkert att få imorgon! Nu lagar jag det som står som rubrik och sitter med en kurrande mage och väntar på att allting ska bli klar!


LAKTOSINTOLERANT IN MY ASS

JAG SKA HA DET HÄR IDAG! Efter Skatteverket och försäkringskassan ska jag få i mig det här. Jag dör. Skiter i hur jag mår efteråt!


Juridik

Jag känner mig mycket lugnare denna termin när det kommer till plugg än vad jag gjorde förra terminen. Kan självklart bero på att jag har rutiner nu och lärt mig hur jag bäst får in ny information. Carl Johan vår föreläsare nämnde att vi bör kolla igenom våra anteckningar och arbeta på vår svenska när vi har tråkigt. Han säger att det viktigaste inom juridiken är svenskan. Jaha då var det kört för mig haha. Ska till Skatteverket, försäkringskassan och sen gymmet. Blir ett roligt pass ikväll :)


Tänk om

Mötte nyss en vän till mig inne på Coop och vi började prata om hur vi egentligen mår. Så dök iden om att hoppa av skolan upp i huvudet. Fan vad tråkigt liv jag hade levt utan skolan. Jag hade inte Varit ilaf utan skolan. Jag ska Uppnå mitt mål och inte bara sitta hemma framför tven. Nu menar jag inte att man måste plugga för att uppnå sitt mål men däremot menar jag att man inte bara ska sitta framför tven hela dagen och tycka att man har ett bra liv. Man blir ju dummare och dummare för varje dag då, man utvecklas inte. Så var inte stolta om ni sitter framför datorn eller tven och kollar serier dag in och dag ut.


Ångest

Jag hatar den här månaden. Blir påmind om allt skit som hände förra året. Jag spyr av ångest. Fan.


Inte värt det!

Om man har läst boken hypnotisören ska man inte sätta sin fot i biosalongen! Besviken! Aja vem bryr sig. Jag tänkte gå och lägga mig så att jag kan vara ganska pigg imorgon på föreläsningen. Tyvärr är det inte min favorit föreläsare som håller i föreläsningen utan en annan som vi haft under vår första termin. En anledning till att jag älskar att gå Till skolan är just för mina föreläsningar med Carl Johan. Han är så himla pedagogisk. Sånt kan fattas tycker jag.


RSS 2.0