BEROENDE


STOCKHOLM

Som en hel del redan har fattat så var jag i sthlm ett par dagar. Jag åkte dit för att plugga och inte umgås, jobbigt. Just nu packar jag inför min andra resa och det känns jätte skönt. Nu kan jag åka bort och njuta utan att behöva oroa mig för plugg. Börjar nästa moment på måndag så det finns verkligen ingenting att plugga denna helg. Åker iväg med Ida, så ska förbi henne på chai sen tar vi tåget mot älskade...


I LOVE YOU BF


SAMMANFATTNING AV HELGEN

Dålig uppdatering I know, sry! Okej, jag slänger upp en bild på bullarna vi bakade i fredags i nästa inlägg, dom var gudomliga. Efter bullbak(riktig bullbak, alltså kanelbullar och inte frukost bröd hihi) så hade vi tacos/film kväll. På lördagen firade vi Ida, vi åt middag ute på en restaurang och tårta hemma hos henne. Vi avslutade kvällen på O'learys som har öppnat upp alla dansgolv igen! Härligt östersund. I dag? I dag blir det tenta plugg, har pluggat från tio och kommer fortsätta plugga tills mina ögon slocknar.


SEX AND THE ÖSTERSUND

Härlig dag i östersund mina damer och herrar! Jag sov ut, åt en riktigt god frukost, duscha, kollade på tv och rörde mig ut. Det var länge sen jag hade såhär mycket tid på mig och inte behöver tänka på skolan. Jag och Ida rörde oss mot Amanda, Henrik kom. Och efter att ha gått runt i stan ett tag så rörde vi oss hem till Ida. Nu blir det baka kanelbullar!


BEHIND THE SCENES VS!





ÖNSKELISTA!

Så fort jag nämner min 20 års dag så frågar ni mig vad jag önskar. I början hade jag ingen aning om vad jag vill ha, men nu vet jag!

  • En skinn/läder/fusk ryggsäck
  • Fina toppar/ skjortor ( någonting man kan ha till jeans under våren )
  • Jeans shorts ( älskar det, det vet ni! Så det gör ingenting om flera av er köper det )
  • Fina smycken
  • Det finns en snygg hatt från monki den är puderrosa/beige

 


FAMILJEN



Familjer, välfärdsstaten, genus, socialpolitiska klassiker, historia osv. Jag kan inte ta in mer information. Men jag måste få säga att det är väldigt intressant när man förstår själva sammanhanget. Det är verkligen inte enkelt men det är intressant. Men föutom plugg så har jag tagit en PW med Ida det var riktigt skönt att komma på andra tankar. Efter det så gick vi förbi Amanda som ligger hemma och är sjuk. Stackare!. Men vi har riktigt roliga planer inför helgen som jag ser framemot. NU ska jag laga mat, är riktigt sugen på mammas arabiska gryta(marget potete) så ska ringa henne och fråga hur hon brukar göra den.

.


BIRTHDAY GIRL

Den här morgonen har spenderats hemma hos Ida & Henrik, vi överraskade födelsedagsbarnet Ida som fyller 23 år idag. Grattis hjärtat! Henrik hade bakat hela morgonen och fixat frukost till oss alla. Det förtjänar hon. Men jobbig och laktosintolerant som jag är kunde inte smaka på det han hade bakat! Men det var så himla mysigt och trevligt. Tänk om man kunde ha det såhär varje morgon. 




- CARRIE BRADSHAW


MÅNDAG

Ny vecka, ny ångest. Nej inte riktigt men nästan. Gårdagen spenderades hemma hos mig, film och mat med flickorna. Sov inte alls bra igår natt, kan bero på ovädret eller att min trygghet åker hem idag. Hur som helst, har spenderat dagen i skolan och nu ska vi ta oss en promenad och sen ta en fika.


FRIENDSHIP


VOLIM TE

Härlig kväll/natt med folket igår. Att Loreen vann gjorde allting så himla bra och underbart. Jag VISSTE att hon skulle vinna, jag visste och ingen kunde ta den känslan ifrån mig. Det enda tråkiga var att o'learys inte spelade vinnarlåten. Det tycker jag ändå är en självklarhet. Vi kollade på film när vi kom hem igår natt och somnade till den. Nu ska vi iväg och storhandla!


MELODIFESTIVALEN


1&2


BULLBAK/LYCKA

Idag har vi bullbakat och Gud så goda dem blev! Efter det blev det en snabbis förbi marknaden och fika. Nu sitter jag och fixar lägenheten och gör det mysigt inför kvällen. Jag kan inte beskriva med ord hur lycklig jag är just NU. Allting känns så himla perfekt. Tack för att ni har hjälpt mig igenom allting ♥


MEANT TO BE


VÄRLDENS BÄSTA FREDAG

Min fredag startade med ett möte hos kuratorn. Finns ingenting bättre än att ha en utomstående människa som man kan prata ut med. Efter mitt möte var det meningen att jag skulle stressa hem och äta sen iväg till skolan. MEN föreläsningen är inställd. Kan min fredag börja bättre än såhär? Och ikväll kommer min älskling. Men jag ska självklart inte bara sitta hemma idag, ska till Ida och baka bullar till honom.


REPEAT ♥


FÖRELÄSNING



Sitter på föreläsningen som snart är slut. Skönt. Har grupparbete efter och sen ska tjejerna och jag på medeltidsmarknad. Dem har medeltidsmarknad varje år i östersund, på stortorget. Det är idag, imorgon och på lördag. På lördag ska jag ta med min älskling.

...


GODNATT ♥

Nu är jag klar med ALLT.
 Tvätten, maten, läst ut min bok, fixat lägenheten, duschat och mörjt in mig. 
Nu känns allting PERFEKT.


LOVE YOU, HATE YOU, MISS YOU...BUT YOU DON'T KNOW



Slängde precis in lite kläder i tvätten och ska snart laga lite mat, blir mammas soppa som jag saknar!. Ida och jag skulle egentligen jobba ikväll. Men det blev lite missförstånd med rädda barnen och dagens läxhjälp blir alltså inte av. Men det ska bli skönt att få lite egen tid och bara vara hemma ikväll. Inte tänka på plugg, att stressa iväg någonstans utan att bara vara hemma och ta det lugnt. Även om vi har varit lediga denna vecka så har vi suttit i skolan hela dagarna och efter skolan gjort någonting.

TEMPORARY


MAKE JOSEPH KONY FAMOUS


"JAG SAKNAR ER DAG"

Kom hem från den vanliga power walk rundan som vi tar varje dag. Idag kände jag mig lite borta, jag har en "jag saknar er" dag. T ex, hur kan jag inte vara i sthlm när Sara kom ut ur garderoben. Hade jag varit hemma hade du fått en stor fet kram och puss på kinden (vet att du inte gillar när man kommer för nära men det här är ett sånt tillfälle). Jag ska läsa lite i svinalängorna boken och sen ska jag underhålla mig själv med gossipgirl.


I'M SO GAY


WEHEARTIT


BEST THING I NEVER HAD

Rubriken är en personlig diss till Samantha, och det kan jag faktiskt skriva öppet för hon läser nog inte Ilafs blogg.
Kanske läge för mej att skriva att det är Sara som gästbloggar, jag är nog Ilafs första gästbloggare, känner mej hedrad. Sitter med Ilaf på andra sidan luren nu och hör hur hon håller andan för hon tror väl att jag ska skriva något dumt som vanligt. Ponera nu att detta var min blogg, vad hade jag då skrivit om? Men nu är det inte min blogg så jag ska anpassa mej till Ilafs tema på bloggen. Så dagens shopping bestod av en poncho, solglasögon och älg tights, ja jag vet, det låter skit löjligt men dem är faktiskt fina.


Jag saknar Ilaf jätte mycket, jag tycker hon är skit snygg.


MÄSTERKOCKEN ILAF



Försökte göra Idas köttfärssås som jag åt hemma hos henne i lördags. Jag tror att jag har misslyckats, big time!. Får se vad hon tycker om den imorgon. Vågar inte smaka nu är rädd att den kommer vara jätte äcklig och om den är äcklig kommer jag inte ta med mig mat till skolan imorgon haha. Därför ska jag smaka på den imorgon, då får jag bara acceptera att den är äcklig. Varför ser den inte lika god ut som den gjorde i lördags?! OMG JAG SMAKA OCH DEN VAR JÄTTE GOD!

VINTERSTADEN

Nu ska jag dela med mig lite av Östersund. Här brukar jag och Ida powerwalka, vi har faktiskt gått dit skidbacken är. Men idag gick vi vår 4 km sträcka, tror det blir 4 km för det är två dit och två tillbaka om jag har uppfattat det rätt.
På sommaren är byggnaden till höger nattklubben här i östersund. Hur härligt är inte det?! Nattklubb vid vattnet.
Jag vet att det ser ut att vara massa snö men en hel del är borta nu. Det är som stora snöhögarna som inte har hunnit smälta. Om man går inne i stan så får man vår känslor.

ÄLSKADE MÅNDAG

Jag har aldrig förstått det här med att man hatar måndagar. Är det för att det har varit helg eller för att det är långt till nästa helg. Pratade lite om det med Ida nu och vi kom fram till att det kan vara vad som helst. För att förstå sig på det hela lite mer så ska ni nu få lyssna på en låt. Låten är inspirerad av en 16 årig flicka som skjöt ihjäl rektorn, vaktmästaren och barn på sin skola. Hennes anledning var att hon ogillar måndagar och att det livar upp dagen.


DRAMA NIGHT

Kvällen började hemma hos Amanda. Jag kände mig extra cool när jag drack red bull i ett vinglas, ibland kände jag mig till och med lite full. Okej dont overdrive it Ilaf! Vi rörde oss mot ett uteställe som vi aldrig varit på och hade det rätt så trevligt. Musiken var grym, men senare mot kvällen blev det en hel del drama. Och ni känner mig, jag skiter på mig av sånt. När polisen dök upp så var jag riktigt osäker på om jag skulle kunna hålla mig ifrån att kissa på mig haha. Men jag kissade inte på mig! Tufft gjort av mig.


60 TALS TEMA

Kom hem för ett litet tag sen, ätit middag hos Ida och Henrik. Så fina. Så underbara. Men för att göra den här lördagskvällen lite extra kul så ska vi ha 60 tals kväll hemma hos Amanda. Drinkar, spel och dans innan vi rör oss vidare. Ska snabbt sminka mig innan jag börjar fixa håret och möter upp folket.


SHOPPING

Mötte upp Ida och Henrik klockan tolv för lite shopping. För min del blev det ett par skor och solglasögon. Och igår sprang jag förbi monki och köpte en kappa som jag har haft mina ögon på rätt så länge. Så idag är jag rätt så lycklig. Ska slänga upp en bild på dem solglasögonen jag egentligen vill ha men som kommer in vecka 12.Och jag tar en bild när jag har på mig kappan istället. Den ser förjävlig ut annars.


CANDICE SWANEPOEL

Innan jag går och lägger mig så är jag bara tvungen att lägga upp ett par bilder på Candice som Steven Meisel har tagit. Den mannen är fotografernas Gud.



BOWLING

Vi käkade på Oleary's idag efter skolan( Ida och jag satt i skolan idag och pluggade), lilla gänget. Efter att ha käkat riktigt god mat så rörde vi oss vidare mot bowling hallen som ligger en kvart/tjugo min från Olearys. Östersund... Där mötte vi upp några från klassen och bowlade. Vad annars liksom? Haha. Jag ägde Henrik, jag har aldrig ägt någon. Jag brukar alltid suga på allting men idag var jag duktig.Juste bilden längst ner. Min näsa var riktigt stor på den bilden och jag tyckte verkligen om den förutom min näsa.



ÖSTERSUND

GUD VAD JOBBIGT DET VAR ATT GÅ HELA DEN STRÄCKAN! Det tog oss en timma och en kvart att gå sex kilometer. Och det är jätte fint väder här i Östersund så det var inte alls kallt. Det enda jobbiga var nog att det blåste rätt så mycket eftersom vi gick vid vattnet. Nu sitter jag här och väntar på två saker nr1 att Nermin ska logga in på skype och nr2 att revenge ska börja. Lägg märke till mina bruna strumpbyxor jag har på mig på bilden. Tog en snabbis bild. Måste ju uppdatera er med bilder så ni vet hur östersund Ilaf ser ut.


NÄR BOKEN ALDRIG TAR SLUT.

Ibland önskar jag att kurslitteraturer inte existerade. Att man inte kunde lära sig någonting. Fast då hade vi levt i ett efterblivet samhälle då kunskap är MAKT. Jag sitter fortfarande kvar i skolan och läser en bok som vägrar ta slut. seminariumet gick bra och jag har fått mina poäng. Sitter kvar här någon timma till med Ida sen ska vi ta en PW runt ön. Denna gång med Jonna och Amanda, vi ska gå längst gångvägen som är sex kilometer. Det ska bli intressant.


SKOLA

Jag har seminarium klockan ett och passade på att dra till skolans bibliotek innan så jag hinner läsa lite böcker. Jag glömde berätta om gårdagen, första jobb dagen. När jag satt i bilen på väg till huset där ensamkommande barnen bor i så var jag väldigt nervös. Jag började föreställa mig massor av saker och började fundera på hur jag borde vara mot dom osv. Men så fort jag kom in i rummet släppte allting, vi började prata och skratta, vi hade det riktigt kul. Jag hjälpte en flicka från Etiopien hela kvällen med hennes svenska läxa. Och efter att vi hade sagt hejdå till varandra så sa en av killarna " vi kanske ses igen". De är den ledsamma biten, att inte veta om de kommer få vara kvar i Sverige.


RSS 2.0