BIO

Jag har verkligen bara varit lat idag. Här i Östersund hinner man aldrig bara vara. Det är allting någonting man måste hinna till och allting ska göras så tidigt osv. Men idag kunde jag vakna när jag ville, ligga i sängen hur länge jag ville, städa och lagat mat när jag ville och sist men inte minst hinna läsa lite. Nu har jag pluggat klart för idag och känner mig väldigt nöjd. Tjejerna var på med att dra på bio så nio filmen är reservad just för oss! (neee, kanske inte bara oss men vi kan låtsas som det) .


Kolbullar!

Jag vakna nyss och mår skit illa! Är så
Sjukt sugen på kolbullar men folk i klassen säger att marknaden tog slut i går i Östersund. Ångest det stämmer.
Orkar inte vänta tills på torsdag vill ha min kolbulle nu nu nu. Aja jag ska börja plugga snart och då kan jag äta hommos istället...ska tjata med mig tjejerna på bio ikväll, vill se hyptnotisören :)


DRAMA

Trots all onödig drama ikväll så hade jag det sjukt kul. Ida kom hit och så fixade vi oss tillsammans, drog oss vidare till Klara där vi Satt och snackade skit lite plus zorn behövde sällskap till nio (vovven). Efter det rörde vi oss till
Martina där vi förfestade för att sen röra oss vidare till Oscars. Där insåg vi att vi ville spendera natten på plaza så vi rörde oss dit och mötte upp grabbarna. Efter att allt stängt ner rörde vi oss hem till Ida, Henrik och Zacke på efterfest. Jag och Niklas pyntade en julgran och mådde sjukt bra. Han gav mig sällskap hem och då lärde han mig att åka skateboard! Så halv sex på morgonen gled vi runt på stan på en skateboard.


Haha!

Okej det blev inte alls som jag hade tänkt mig! Istället för att köpa massa gott så prövade jag på massa roliga saker som att rida på en häst. Att komma på hästen var en process! Jag var nog den enda som var över fem år. Och det här inlägget tog tid att skriva så jag hann faktiskt äta min första kolbulle! Nu sitter vi i bilen på väg hem igen :)

Juste vi åkte även förbi ristafallet och ni som känner igen den känner igen den från Ronja rövardotter .


Åre!

Nu sitter vi i bilen och är på väg till Åre! Vi har kört i cirka fyrtio minuter och har väl tjugo minuter kvar typ. Första gången för både mig och Ida i Åre! Ska bli kul med marknad, vill köpa ost och massa varmt!


Knyt kalas/middag

Gud så härlig middag vi har haft ikväll! Älskar Ida, Henriks och Zackes lägenhet! Den är perfekt för såna här kvällar. Som vanligt spelade vi en hel del spel bl.a. Quiz och tysta leken fast på papper. Med musik i bakgrunden, vin, mat och zorn (vovven) så kändes kvällen mer än perfekt! Eftersom vi alla är slut efter gårdagen så rörde vi oss hem runt kvart över tolv. Imorgon blir det marknad i Åre :)!


God morgon

Det blev en sen natt igår. Vi rörde oss från Oscars runt ett / halv två och rörde oss vidare på hemma fest hos Fia. Där var vi ett gäng och spelade olika spel och bara hade grymt kul. Henrik och Niklas lärde sig lahme låten och nu är det en väldigt populär låt! Kommer antagligen att spelas ikväll hemma hos Ida och Henrik. Vi ska ha "knyt kalas" ikväll, alla tar med sig någonting från sitt landskap ( för min del Irak). Nu ska jag in i duschen och förbereda mig inför en lång dag i skolan!


Oscars

Sitter på Oscars med folket och vad gör vi egentligen? Dom vill stänga ner men nej nej här sitter vi sjuksyrror och socionomer och sjunger. Går igenom varandras instagram, pussar varandra och sånt där vanligt man gör när man hänger på skolans pub!


Shopping!

Vi smet iväg från allting idag och satte oss på bibblan och pluggade juridik istället. Skulle skriva ett personligt brev inför praktiken men fick panik, ångest, psykos och massa annat då jag är livrädd. Varför är jag livrädd? Jo för att jag suger på att skriva cv och personligt brev. Men har man underbara människor i sitt liv så behöver man inte ha mer ångest över det. Ikväll får jag hjälp! Jag fick även lite ångest över En klänning mamma köpt, lämnade tillbaka den och köpte en annan! Slänger upp en bild på den ikväll!

Säg hej till skelögda ilaf och pandan!


Tråkigt

Jag har föreläsningar som håller på till fem idag. Jag dör så uttråkad jag är! Jag har cirka tio lärare som sitter bakom mig och ser att jag är inne på bloggen MEN ORKAR INTE BRY MIG! Btw någon har pruttat och det är INTE JAG!


Jag kan inte lägga ner!

Haha det är sjukt hur jag får för mig att blogga under en period och sen slutar, sen bloggar och slutar osv. Jag har lagt märke till att jag börjar blogga när jag känner mig rastlös och lite nedstämd. Just nu är jag bara trött och har ångest över att jag inte ligger och sover. Jag valde att gå hem lite extra tidigt från puben ikväll för att vara pigg inför morgondagens (dagens) föreläsning. Jasmina. Du är också en anledning till varför jag börjar blogga igen!


RSS 2.0