DRAMA QUEEN

Jag älskar verkligen uppmärksamhet. Denna kväll ( bilden ) så lyckades jag ta bilder på dom mest sjukaste ställena. Fem minuter senare så tappa jag min kamera vid poolen, ( runt om poolen är det stenplattor ). Mitt hjärta stannade i cirka fem minuter. Hade det inte varit för min syster som tog upp den efter några minuter och kollade pulsen på den så hade jag nog dött. På riktigt. om man kollar riktigt noga så ser man hur hårt jag håller i min kamera, det gör jag alltid. Förlåt.


CAROLINA GYNNING. PERFEKT.Source; gynning.net

HEMSKT VÄDER!

Spö regn. Enligt mina regler är det inte okej.
Sleepover tonight. Love it.
Blir Grey's, Gossip girl och desperate ikväll. All in.HMM, FREDAG!

Har uppdaterat väldigt dåligt eftersom jag har gjort en hel del. Tog mig igenom halkbanan, ett steg närmre körkortet. Fikat på bästa ill cafet med Meis deras cappuccino är gudomlig. Tagit en lång promenad och njutit av stockholms vackra gator på kvällen. Upptäckte flera mysiga fik som ska besökas. Umgåtts med min underbara kusin. Ikväll blir det ut och dansa och tjejkväll.EN SLÄNGKYSS, NU SKA DET FIRAS!


IDAG ÄR DET AMANDAS DAG

Älskar den här bilden på min solstråle och hennes underbara föräldrar! Idag är det hennes dag, även om hon egentligen fyller år på måndag. Vi firar henne lite tidigare. Först blir det en liten " tjejmiddag / tjejkväll" hemma hos henne sen rör vi oss vidare mot swedenhof som bara är hennes ikväll. Måste komma igång snart är fortfarande seg har inte riktigt vaknat upp än. Anledningen till att jag inte blogga igår är för att jag var med min underbara kusin Marwa. Hennes och min dag bara.STEVEN MEISELSteven Meisel är ett geni. Bilderna är underbara och det förvånar mig inte. Allt som har med Vogue och Steven Meisel att göra är underbart. Jag mår helt plötsligt så himla mycket bättre. Älskar Vogue, fotograferna och självklart modellerna. Andas ut allt det negativa och andas in allt det positiva. God natt.

DEVIL/ANGEL

Jag tog ett par bilder snabbt med camen innan jag sprang till bussen. Hann aldrig lägga upp en bild eftersom jag inte ville komma försent till fikat. Men jag kom försent ändå tack vare bussen som kom efter trettio minuter, det spö regnade men mitt paraply vägrade att öppna sig, rulltrappan som fungerade utmärkt sluta fungera när jag skulle åka på den och det fanns inget laktosfritt på fiket. Jag har hört att när allting går tvärtom så är djävulen vid en. Jag tycker att bilden nedanför säger allt haha. Jag ser väldigt ond ut.
RAINY THURSDAY

Jag sitter med världens smärtor i magen.  Vad skönt det måste vara för killar att inte behöva ha mensvärk. Wow. Planerna för dagen är fika och om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte ifall jag kommer orka med det. Får se hur jag mår senare ikväll.  Ett litet plus är ju det dåliga vädret, regn. Vilken dålig start på dagen!


STOCKHOLM ÄGER!

Sitter ute på verandan samtidigt som jag skriver det här inlägget. Så himla kul att man fortfarande kan sitta här ute med en filt utan att frysa. Får sällskap senare på kvällen av Meis. Det har snart gått en vecka sen vi sist såg varandra. Det är som ett år för oss två. Hade det inte varit för alla samtal som vi har haft dom här sex dagarna så hade vi nog gått under. Förbereder kvällen lite smått med att ta fram hennes favorit tea.


I CALL HIM NONO DOD SOSO, WHAT A NAME HUH?


HEARTBROKEN

Fotograf: Gabriella Petkovic
Model: Me

EGO!

Kul att det finns så många ego bilder på mig själv. Älskar att ha kul med kameran. Jag saknar verkligen min kamera. Vill ha den nu nu nu. Jag känner mig inte hel utan den haha. Tanken av att den är i bangkok just nu gör mig galen. Hur som helst ska inte sitta här och bli allt för deprimerad. Håller i en bit kladdkaka som jag gjorde lagom till 90210. Otur som jag har så visades inte min( just nu )favorit serie. Jag har en hel del att ta igen ikväll, Gossip avsnitt, Desperate, Greys & 90210. Kul att jag har blivit en serie nörd. Nu ska jag ut och köra!INSPIRATION

När jag ser den här bilden så tänker jag på min leopard kappa och att jag måste skaffa mig en exakt likadan väska. Omedelbart!
En lång dusch, sen måste jag fortsätta jobba. Ciao!EN ELVA ÅRIG ILAF FÖRSTOD FÖR FÖRSTA GÅNGEN


...gången vad en model var när hon såg bilder på Elsa Hosk. Helt otroligt. Hon är anledningen till mitt beroende av modeller. ( Beroende låter så himla fel, menar det på ett positivt sätt ). Sveriges skönhet. Ögonen orkar inte mer, ska sova bort min förkylning nu! Buonanotte

RSS 2.0