Man ba

Hej Älsklingar! Man ba jag är skit trött och det är fredag idag. Vi har bestämt oss för att gå ut och dansa på cuprum (nya utestället här i ösd som öppnar ikväll) imorgon istället för idag. Istället ska vi julpyssla och kolla film. Mysigt. På söndag är det som sagt julbord och gissa om jag är övertaggad!

Haha Jonathans bil igår!


LÄNGE LEVE PALESTINA!


Godnatt!

Ska slaggish nu! Hoppas att ljusen brinner ut inatt. Varje natt innan jag somnar med ljusen tända tänker jag alltid en hemsk tanke, aa men jag vet inte vad som händer när jag sover låt ljusen vara tända. Så jävla hemskt. Plus har min brandsläckare avstängd tror jag. Eller försöker alltid att ha den avstängd då den är skit känslig!

Btw inatt sover jag ensam! Ida är med Henrik och man ba åh ensamt! Men imorgon får jag se hennes vackra ansikte igen! Ida kolla på den här bilden det är på det där snygga plagget jag såg inne på bikbok som du skulle kolla på när du hade sina glasögon på!


Inga ord

Jag läste nyss Saras blogg. Jag har tårar och snor på mitt täcke. Jag tror inte att jag med ord kan beskriva hur stolt och glad jag är över detta inlägg hon gjorde idag. Att kunna prata och skriva om någonting som har varit en hemlighet man har tvingats gå runt med i 20 år en känsla jag inte kan förstå mig på. Men hon låter en förstå tillräckligt mycket för att förstå vilken tung börda det har varit för henne och hur lättad hon är idag. Ska jag beskriva henne med ett ord så skulle inspiration vara tillräckligt. För att det här är en sann inspiration.

Jag är stolt över dig och älskar dig!


JUL

Jag älskar när jag börjar dagen och är irriterad och arg! För Att den slutar alltid bra. Okej såhär är det, idag får jag ett samtal från Jenny som säger att vi ska till Jonathans pappas skog och få med oss ett par julgraner hem. Jag trodde att hans pappa skulle såga ner dom men NEJ! Vi gick in i en kolsvart skog, fyra ungdomar och en ficklampa. Hittade våra julgraner och började såga ner dom. Sen har jag köpt lite julmys pynt som jag pyntat ner lägenheten med! 800 kr fattigare men så nöjd. Måste bara köpa julkulor och en fin julstjärna så är jag nöjd!


Helgen

Varför suger ni så mycket? Varför tar ingen tåget upp till mig och umgås med mig här uppe?

Jag har tråkigt behöver er ju!


Nov. 29, 2012

It's not the end. It's not the end. It's just a feeling.

Vi kollade på serien/dokumentären(?)om Elizabeth Taylor och Richard Burton. Även om jag är lite besviken på att det är Lindsay Lohan som spelar Elizabeth så var den fin. Det roliga är att jag var tvungen att googla upp Elizabeth Taylor för att få en bild i huvudet och när jag väl insåg vem det var så kändes det lite pinsamt. Nu avslutar vi den här kvällen med ett avsnitt av big bang theory (hatar det).


Draihandbromsen!

Råka bli lite fel där! Skulle stå draihandbromsen och inte det andra! Kolla gärna in hennes blogg och lämna kommenterar. Typ "lägg upp lite bilder då och då". Puss!


Apoteket

Sitter på Apoteket och väntar på att Ida ska bli klar. Hon ska få sina p-piller men dom är skit sega och ska dryga sig om hennes ålder och skit. Eller! Så fattar dom inte hennes skånska haha. Åh älskade Ida och hennes skånska.

Okej min bästavän Sara har börjat blogga igen hon heter dramigihandbromsen.blogg.se! En äkta vän gör reklam för sin bästis. Eftersom jag har cirka tre unika läsare så anser jag att det är min plikt att göra reklam för henne. Så som Kenza gör för sina liksom. Har man en stor blogg så har man! Min bästavän Sara är snäll, söt, har gröna ögon, sexig och ibland sliskig. Men älskar henne.

Bilden är till dig Zlate!


Sambo

Min sambo sitter framför datorn och pluggar man ba åh tråkigt:( vill ju leka lite. Vi ska kolla på loopers ikväll thihi! Och jag är sugen på milkshake idag till efterrätt! Typ glass, grädde och choklad jag dör!


Irriterad

Sitter i skolan, skit irriterad är jag! Jag kan inte skriva vad det handlar om men berättar det gärna enskilt för er. I alla fall, Ida pratar med skolan psykolog angående hennes rädsla för att flyga och jag är i nöd av att prata!

Aa en till sak ni kanske inte vet! Jag har fått kontakt med skolans psykolog och jag har blivit antagen i deras behandling. Jag ska behandlas för min extrema spy fobi. Hur bra nyheter är inte det?!


Bilden till inlägget där under!


Vad gick snett?

Jo säger är det jag har tänkt på en sak jätte länge! Fatta hur snygg denna bild hade varit om jag inte hade haft ett tuggummi som är tre sekunder ifrån att ramla ut och en hand i vägen. Den här bilden är från en kväll hemma hos Niklas. Vi hade haft middag hemma hos mig (jag, klara och Ida) sen röde vi oss till grabbarna. Jag låna kepsen från Marcus och sen kläder från Niklas. Det började som ett skämt men sen slutade det med att jag drog ut så. Jag, Niklas, Ida och Marcus! Rolig kväll :)


Känner du dig träffad?


Sängen!

Ligger just ni i sängen med min sambo under mig (alltså på en madrass bredvid min säng). Har saknat henne fett. Okej vad har ni missat? Jo jag har en sambo nu vid namnet Ida och hon kallas även för skånska drottningen om ni någonsin undrar vem "skånska drottningen" är! Anledningen till att hon bor här förutom att jag är världens bästa människa och alla vill bo med mig är att hennes skånska kung (Henrik) är på praktik. Då vi har en 200 kvm lägenhet att bo i HELT ENSAMA eller min 30 kvm beslutade vi oss för att bo i min då det är mindre läskigt. Konstigt val men det vara är så! På helgerna lämnar hon mig för sin kung och då får jag vara ensam höhö ;).

Dagen?! Plugg, middag och fika! Hejdå.


Snabb uppdatering!

Står inne i Hemköp med Ida vi handlar kvällens middag (hemlagad pizza) mumma! Men innan det ska jag plugga och bli klar med min jävla sociologi bok! Har inga bra bilder just nu så bjuder på dessa!


Tjeeeeena

Okej så jag skrev ett inlägg igår men har den kommit upp? Svar nej. Jag är en upprörd tjej men tänker inte låta det här förstöra min natt. Jag ska stå emot! okej åter till gårdagens inlägg som handlade om min sköna helg. Tunnbrödsbakning, filmkväll, lussebullsbakning och utgång. Jag agerade wingman med Ida åt Niklas i lördag men de uppskattade inte mina försök utan istället lämnade de mig med tjejen jag försökte para ihop honom med. Jag fick separations ångest och kunde inte lämna henne, hennes stora gröna ögon ba "snälla lämna mig inte jag blev nyss dissad av din killkompis".


RSS 2.0