Dagen före tentan

Sitter och äter frukost med Ida samtidigt som vi läser om tenta frågorna. Imorgon gäller det, den äckliga essän ska skrivas då! Jag har valt en fråga om kvinnor och brott.


Ångest

Okej nu är vi här igen. När jag mår bra ska jag hitta någonting att må dåligt över. Ida har somnat men jag ligger här och ruttnar bort i mina egna tankar. Orkar verkligen inte. Min kurator ställde in morgondagens möte vilket känns jätte jobbigt. På något slags sätt så är det hon jag litar på som mest och att ha henne där varje vecka är någonting jag förväntar mig. Åh jag vill bara gråta! Jag saknar min vän så himla mycket. Så mycket. Jag vill höra av mig men är så rädd. Åh vad jag saknar min vän.


ÄLSKLINGAR

Jag är mycket gladare nu. Jag kommer att ha lite upp och ner perioder nu, tills praktiken. Jag kommer gå runt med en oro och klump i magen enda tills den sista kursen för denna termin är avslutad. Jag vill klara alla kurser jag vill inte ha någonting släpandes efter mig på praktiken. Jag vill ha en garanterad praktik plats, jag vill få mitt schema jag vill ha allting planerat. Vill se mamma och pappa också. Vill vara med dom!


Tredje advent

Sitter med tjejerna och övar inför morgondagen. Vi har tänkt att ha med en liten teater i vår redovisning! Haha så mycket planering inför 1 högskolepoäng. Jag tror att hela kursen ligger på cirka 7 poäng. Jag vakna INTE upp på rätt sida idag. Så om ingen har något som är jätte jätte viktigt att säga så är det bättre att låta mig vara. Jag är INTE på humör för skitsnack. Ha en underbar tredje advent!


Girl don't tempt me

Haha Maja eller Maya eller hur hon nu stavas är en individ som provocerar mig just nu. Haha det är så löjligt men kan inte rå för det. Kan inte se henne med Darin utan att hålla för ansiktet med mina händer. Så blev det ikväll när jag och tjejerna skulle kolla på så mycket bättre. Det enda jag gjorde var att skrika, hålla för ansiktet eller slänga ur mig massor av onödiga kommentarer. Men jag måste få säga att Darin och Silvias duett var underbar! Förutom så mycket bättre har vi pluggat idag, hjort sushi, kollat film och nu sova. Ida ligger helt död på sin madrass. Stackaren börjar bli sjuk så hon snarkar som pappa.


Va?!

Jag skrev ett långt inlägg och när jag publicerade det så var det bara bilden som kom upp. Åh! Kortfattat nu då! Varit med Fia hela dagen som har ställt upp och tagit hand om sjuka lilla mig. Ida var även förbi och lagade världens godaste tomatsoppa som jag och Fia egentligen skulle laga. Resten av dagen har vi bara kollat på film och nu ska vi sova medan resten av Östersund är ute och lever livet.


No den är jol och jag mickhet glad tomten han kommer och alla barn är glad


Favorit bloggar

Paulas.me ; det är någonting med hennes blogg som gör mig löjligt lycklig och glad. Så fort jag går in på hennes blogg blir jag helt till mig.

Draihandbromsen.blogg.se ; inspirerande blogg och så jävla intressant. Älskar frågeställningarna som dyker upp då och då. Älskar att gå skriv av mig och få säga min åsikt.

Kenzas.se ; en drog

Djamila.se ; Den här bruden är ju bara för tung. Kom tvåa i Sveriges top model men hon är lätt en vinnare i mina ögon.

Elsaekman.freshnet.se ; wow! Juniors flickvän och under blogg. Man har fått följa deras kamp och nu får man följa henne efter hans död och hur hon lever vidare.

Taz.blogg.se ; följt hennes blogg ett par år och fine har varit lite torrt på senaste tiden men när hon väl uppdaterat är hon grym. Och skönheten!

Det här är mina topp bloggare som jag måste in på varje dag!


Ledsen i ögat

Känner mig förvirrad vet inte vad jag ska göra. Ingen ger mig ett ordentligt svar eftersom att det är mitt problem och i slutändan är det bara jag son vet vad som är bäst för mig själv. Jag är bara så ledsen över att inte kunna prata med dig min vän. Ibland inser jag att fan vad vi hade det bra, jag och du. Att kunna lita på en vän som dig att kunna öppna sig, att veta att du skulle ta bilen fem på morgonen bara för att se till att jag har det bra. Gud jag får världens ångest bara av att skriva det här.


LUCIA

Tjena vänner!

Ligger här i sängen helt fucked up men har bestämt mig för att bli frisk tills imorgon. Orkar inte tycka synd om mig själv längre. Det är inte hälsosamt för mig att ge mig själv så här mycket uppmärksamhet. Men förutom att det är lucia idag så fyller ju faktiskt sindsind år! Grattis älskling, älskar dig jätte mycket! Men tillbaka till lucia! Min söta lilla kusin är tomte idag haha så söt, hittade bilder här jag ni.


Sex på morgonen

Gårdagen var ett helvete för mig. Var hos läkaren hela morgonen för att kolla vad som var fel med mig. Runt fem ringer min läkare och säger att han skickat ett elektroniskt recept på antibiotika till Apoteket . Med andra ord, tjena halsfluss! Och nu ligger jag här och vill bara försvinna så ont jag har i halsen! Funderar på att ta en skål med glass och äta. Måste lägga upp en bild som Zlate skicka till nig thihi! Så jevlaaaaaa söt!


Att ha en sambo

Nu ska vi tala om för och nackdelarna med att ha en sambo!

Fördelarna är; Hon städar, lagar mat, byter toalettpapper, rensar avloppet, slänger sopporna och är bra när när man behöver sällskap.

Nackdelarna är; Hon mördar allting som står i vägen. Hon glömmer sin tandborste när hon åker till Göteborg och använder min (som vi ska koka nu så alla bakterier försvinner), hon är rädd för delfiner när hon diskar så hon använder lite diskmedel. Man ba hallå vi har inga delfiner i Sverige. Men gulligt Ida! Hon måste kolla på halv åtta hos mig HELA TIDEN! Och bonde söker fru!


IDA MÖRDA MIN JULGRAN


Man ba två nyheter!


MAT

Idag står jag för maten. Kör en arabisk gryta med aubergine! Mm så gott. Jag har suktat efter det i flera dagar. Ikväll kommer vi att dega tills att vi somnar. Kylan och mörkret tar kål på oss. Imorgon har vi en heldag i skolan MEN efter det ska vi baka ett pepparkakshus hus.


Bok seminarium

Det gick JÄTTE bra idag på bok seminariet, tror jag. Men jag tror helt ärligt talat att hon hade sagt till oss på plats om vi hade fått underkänt. Hon var väldigt förståelig och vänlig. Vi hade en livlig diskussion med massor av olika åsikter. Haha på något slags sätt fick jag in Palestina i det hela. Men efter deg hela så åt vi och rörde oss till Fia där vi skulle planera inför grupparbetet.

Nu mina damer och herrar ligger jag helt död på sängen med en kopp varm choklad. Har så himla ont i halsen och har en sån hemsk huvudvärk! Sara chamsine min älskade bästaste DU har smittat MIG. Men det var det värt det.


Men då

Så fort jag satte min fot här i Östersund så kände jag för att spy. Jag är så jävla irriterad, ångestfylld och trött. Jag kan inte koppla ihop ångesten med någonting och inte heller irritationen. Och NEJ det beror inte på att jag är trött. Åh så mycket tankar och så mycket som går igenom huvudet och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Vill somna NU. Vill inte ha mer ångest vill bara sova bort det. Jag hatar mitt "ångest" häfte för att den känns så himla bra när man mår bra men när jag får ångest så klarar jag inte av att öppna upp den. Allting som står där inne vill jag bajsa snett på.


Helgen

Jag har haft det jätte mysigt under min Göteborg resa. Efter intervjun åkte jag hem till Nermin och bara tog det lugnt. På kvällen åkte vi hem till Sarsori och kollade på xfactor finalen, Nermin somnade efter fem minuter. Jag och Sara däremot vi satt uppe halva natten och pratade. Mitt i allt vaknar Nermin upp och joinar oss. Dagen efter lämnar han oss för att fortsätta renoveringen och då har vi tjejer en liten middag. Efter det plockade Nermin upp mig och hela söndagen var jag med min man.


Hejdå!

Nu lämnar jag Göteborg för den här gången. Det är så sjukt hur det blir lättare och lättare för varje gång. Jag minns de gånger då jag grät som ett litet barn bara för att jag eller han skulle hem. Jag låg alltid under natten och hade världens ångest och grät hela morgonen tills att vi gett varandra den sista kyssen för den gången. Det gick mins en vecka innan allting blev "normalt" igen. Nu när jag sitter på flygplatsen känner jag att fan vad mysigt jag har haft det och fan vad mysigt vi kommer att ha det nästa gång. Ingen ångest, inga tårar och verkligen inte nere. Jag tror att jag är så pass säker på vart vi har varandra och att jag VET att vi kommer att ses igen så därför känns det så mycket lättare. Igår när jag var på bio med honom så fick jag en sån där känsla, en sån där känsla där man bara vet att det här är den personen jag vill leva resten av mitt liv med. Thihi!


Jul på Liseberg

Jag skippar hela res delen då jag bara bli arg och irriterad och hoppar istället fram till den delen då jag kom fram till Göteborg!

Sara och Sindy mötte upp mig, världens sötaste! Vi satte oss på Burger king och käka och tjöta om allt och inget efter det plockade min älskling upp mig, duschade och drog sen iväg till Liseberg. Där mötte vi upp Zlate och gick runt lite. Åkte skridskor och det var en dum ide då jag suger på det haha! Fan! Men Madiha och Sirwan mötte upp oss sen och då skippade vi kylan och spenat till ett fik.


tjenixen fenixen

Sitter på tågstationen med flickorna. Jag, Ida och Natalia! Vi ska snart ta tåget mot något ställe mitt ute i ingenstans sen ska vi ta buss sen tåg igen. Hoppas vi kommer fram någon gång det här året. Jag är verkligen skit trött på att Sverige inte kan hantera det här vädret. Nej förlåt, Stockholm och allt där under! Här uppe i kaoset, NORRLAND klarar vi oss jätte bra. Varför? För att de har en hjärna och använder pengarna till något bra och inte till att bygga ett nytt höghus i Gröndal typ. Så irrelevant! Varje år, samma jävla sak!


JÄTTE LEDSEN TJEJ

Jag klarade tentan och det är jag överlycklig över men mitt flyg är inställt. Jag orkar inte! Fick prata med en kvinna i Norge då Sveriges SAS service är nedlagt. Fick tillbaka pengarna men de visste inte hur morgondagen skulle se ut. Jag valde istället att springa ner till tågstationen och boka ett natttåg. så förhoppningsvis är jag framme i Göteborg halv tolv på morgonen! Åker med tjejerna i alla fall. Tack gode Gud.


Tankar

Massor av tankar som snurrar runt i min trånga lilla hjärna. Det kan bero på tenta ångest och att jag önskar att jag slapp vakna upp imorgon och göra skiter. Det kan bero på att Junior avled imorse. Junior som kämpade arslet av sig mot djävulen, leukemi. Ondska. Även om jag inte kände honom så följde jag hans liv, fan ta sjukdomar och ondska runt omkring oss. Jag hittade Elsas (hans flickvän) instagram och blogg. Läste lite medan Ida lagade maten och höll in klumpen i halsen jag hade. Nu vill allt ut! Bara Gud vet hur jag hade reagerat om jag hade förlorat Nermin. I dags läget hade jag inte velat leva vidare, men det gör mig svag. Hon, oj HON, hon är allt förutom svag.

Jag vet att min kärlek för min man är oändlig och att jag inte skulle kunna ta ett ångest fritt andetag utan honom. Jag skulle inte kunna sätta mig upp och påbörja min dag utan honom. Bara att veta att han finns där att han andas ger mig ett lugn. Att inte ha honom att han bara skulle försvinna och aldrig komma tillbaka skulle döda mig sakta med säkert. Jag känner tyngden i mitt bröst när jag skriver om det och det är inte ens "verklighet" utan det är tankar "tänk om...". Tankarna gör mig förstörd. Han ät ju min luft. Utan luft så dör vi väl?


Tvätt, packning och matlagning

Har tvättat kläder sen klockan tre ungefär och hoppas på att bli klar till sju. Snart ska vi börja med middagen och efter det ska vi packa! Men innan jag får ta min feta arabiska röv till Göteborg imorgon så måste jag klara tentan som jag har. Så prick 08:00 börjar min dugga, tre timmar efter är den andra och tre timmar efter den är den tredje! Kul. Glöm inte att läsa världens bästa blogg (efter min så klart) draihandbromsen. Inspirerande blogg.

Juste, jag och Ida var förbi Östersund kyrka. Så vacker. Vi har den största kyrkmålningen i hela Sverige :)


Chris Brown vs Ne yo

Jag och Ida har en diskussion om vem som är snyggast, Chris eller Ne yo! Jag personligen anser att Chris är sjukt snygg medan Ne Yo ser ut som som stryk. Ida känner tvärtom. Jag valde en bild på Ne Yo utan hatt för att visa hur han egentligen ser ut haha...


Otippat

Hej bebbes!
Ligger på sängen och ska snart börja läsa min bok inför bok seminariumet. Jag har även bokat flyg till onsdagen. Ni alla vet att jag ska på intervju på fredag snälla håll tummarna jag vill verkligen få en praktikplats i Göteborg och särskilt inom baggium! Förutom flygbiljetter så har jag varit i skolan hela dagen och arbetat med grupparbetet. Aja ska börja med plugget nu!


Mätt tjej

Sitter på toan och klämmer en korv och dör så mätt jag är. Jag har fått i mig olagligt mycket laktosprodukter plus att jag har käkat som en gris. Imorgon börjar helvetet igen, skola. Vi har en tenta på onsdag som ska göras, måndag nästa vecka är det bok seminarium, 17 dec är det grupp redovisning och i lämning av PM och sist men inte minst den stora tentan som består av en essä fråga. Hejdå!


Julbord

Nu har vi käkat världens godaste julmat! Till och med mina älskade vänner som firar jul varje år med sina familjer erkände att dagens julbord var det bästa hittills och att det var jävligt gott. Super nöjd. Det vi har kvar är Kalle anka, ris à la malta och julklappsspelet!


Bläää

Är klar nu! Ska snart till Jenny med Fia och Klara. Det blir en liten promenad i det kalla vädret men det gör inget. Kylan gör mina läppar tio gånget snyggare än vad de redan är. Haha jag verkligen älskar mina läppar. Dom är perfekta. Aja i alla fall ska inte sitta och tycka om mig själv för mycket nu men det är kul att dela med sig ibland. Tagga julbord med alla nära här uppe!

Bilden är från igår Natt när vi var på dööönken och käka lite fooood!


Första advent

Jag har längtat sönder mig tills den här dagen. Ringde Ida igår och ba "får jag tända första ljuset idag det är första december". Men idag fick jag tända ljuset och jag älskar det! Jag älskar den här jul känslan man får. Ska snart bli upplockad av Jenny och Jonatan vi ska till Ica maxi och handla lite inför julbordet ikväll!


SLUT tjej

Ligger på sängen nu men har inte tvättat bort sminket. Dör pallar inte. Men måste, orkar Inge med knopprig hy i typ en hel vecka. Plus alla porer. Nej usch. Förfesten var lyckad som f*n! När hela gänget kom så började vi spela ett spel som en favorit. Enligt Said suger jag på att rita (man ritar det ordet man får, sen skickar man vidare bilden och personen bredvid skriver vad det är för något, sen ska personen bredvid rita av det den andra personen trodde att det var och till slut får man tillbaka sin och då skrattar man åt allas tolkningar), i alla fall jag anser inte att jag suger!

Cuprum var helt okej. Nu när jag får tid på mig att tänka så kan jag säga att jo det var okej. Jag drar lätt dit igen. Vakterna var dock svin hårda och inte alls trevliga. 21 års gränsen var de hårda med men inte med mig (thihi).


Uppdatering inifrån!

Okej fett fett ställe eller nej eller jo men ingen tycker om det så jag låtsas att jag inte heller tycker om det! Kommer längre genom att låtsas ogilla stället. Nej skojar. Eller inte!


Hej!

Hej hej vill bara vara en duktig bloggare och uppdatera även om jag är UPPTAGEN! Hatar bloggare som här av sig efter en hel dag man ba inte okej! Nu är det jag, Henrik, Natalia och Ida här. Vi väntar på Jenny, Jonatan, Fia och Marcus. Puss hejdå!


Förfest hos ilaf!

Jag taggar förfest hemma hos mig ikväll. Vi ska testa på den nya nattklubben ikväll och vi alla har väldigt låga förväntningar då en hel del har berättat om gården som inte alls var bra. Men om ställer suger så drar vi självklart till Oscars! Nu ska jag börja klä på mig, sminka mig och fixa till stämningen i mitt crib med massa ljus!


Dagens shopping

Dagens shopping består av en sjukt snygg bh från H&M! Den är så pushig att jag får en springa mellan mina bröst! Drömmen! Och en ny solpudder. Man ba det var allt :)


Here comes the bride

Jag har hittat min förlovnings ring/giftemålsring! Jag gick in på guld och fynd och frågade om jag fick pröva ringen och så klart tror de att jag ska gifta mig så jag spelade med. Jag ska ju komma nästa vecka min fästman :P! Nej men den är underbar och satt så fint och jag dör. Jag snackade med pappa nyss och han sa att det är okej Att bara ha en ring så jag är överlycklig för då är det den jag ska ha. Punkt slut.


JAG DÖR

Jag såg två Dödliga förlovningsringar igår! Gissa vem som ska kolla hur fint dom sitter på hens fingrar?! JAG! Är överlycklig.


Föckeliföck

Fan vad jag suger på att fixa ihop ett sånt där coolt collage! Man ba dra mig i handbromsen höhö! #teddy #björnen #Fredriksson #ja #så #heter #min #bebis #godnatt #tråkigt #att #alla #sover #särskilt #när #jag #inte #kan #somna (kul att det där klistrades in av sig själv)!

Ska snart in i duschen och duscha av kroppen så jag luktar gott när jag träffar Jenny. Minus elva grader Idag och det ska bli minus femton! MEN jag klagar inte. Blir less på alla face statusar man ba okej ni har minus fyra grader VEM BRYR SIG NI KOMMER INTE ATT DÖ! Bara era bakterier dör!


Somna lycklig

Ska somna lycklig nu! Varför vet jag inte men idag ska jag sova bra. Imorgon ska jag springa runt på stan med Jenny och sen ska jag plugga innan vi drar ut. Det låter som en awesome ide enligt mig dåra. Jag och min bebis får tacka för idag!


All I want for Christmas is chocolate!

Hallå eller! Okej jag har lust att använda ord som gött, tjöta, eru goo eller?! Anledningen till det är för att jag har suttit med Fia enda fram tills nu och tjötat och den bruden är ju fan från Örebro. Så gissa om jag blev dialekt sugen efter vår konversation. Nu hoppade jag för långt fram och glömde nämna hur det slutade upp såhär.

Vi började med att springa runt på stan och köpa massa pyssel. Sen mat, tårta och dricka. Vi var redo för ikväll. Juste plus film och godis. Vi förberedde allt och påbörjade pysslandet, ätandet och filmkvällen! Ida drog sig till en bar och Jenny till jobbet. Kvar blev vi två och vi valde att ha det super trevligt med arabers och bara snacka. Underbart!


RSS 2.0