En bra dag slutar oftast dåligt

Jag har haft väldigt dåligt samvete över att jag inte har hört av mig tillräckligt, kunnat komma hem så ofta osv. Men hur många har tagit sin röv hit och besökt mig? Pappa, syster och Nermin. Hur
Många ringer mig när jag inte har varit duktig på att höra av mig...? Noll. Så varför sitter jag här med en klump i halsen och känner att jag inte vill hem? Bra fråga. Varför är det alltid jag som går runt med klumpen och känslan av att "jag saknar hur det var förut, jag saknar oss"?. INGET MER AV DET! Nu tänker jag skita i det här. Nu kör jag med att folk får kämpa lika mycket som jag gör och om inte så F U! Då får det vara. Jag tänker göra vad JAG vill den här sommaren och tänker inte låta en enda människa säga åh varför hörde du inte av dig, varför träffas vi inte idag varför hit och varför dit. NI FÅR MER ÄN GÄRNA HÖRA AV ER TILL
MIG. Nej idag vill jag inte hem för att idag saknar jag ingenting där hemma idag är jag ledsen. Jag börjar till och med känna att jag inte vill vara i Östersund. Jag vill vara någonananstans och inte här. Hatar att vara ledsam ensam. Men den här känslan är bara för idag och inte imorgon. Imorgon ska jag vakna upp glad och avsluta dagen glad.

sex and the city

LOVE SATC! Har alltid älskat det men det är någonting med satc just nu och under den här perioden. Den har funnits där för Meis och nu finns den här för mig. Jag blir så lycklig av att kolla på det. Sara det är din tur nu. KOLLA!. Solning och tentaplugg har varit in the fokus todag and hell ja. Sagt ett ledsamt hejdå till Amanda och jag vägrar att skriva om det samma sak när det kommer till att Ida och jag kommer att säga hejdå snart. F MY LIFE. Hejdå ska fortsätta att njuta av satc!


en dag i östersund

En hel dag i östersund. Som vanligt, jag menar vart kan jag ta vägen?. Idag vill jag vara kvar här och vi får se hur jag känner imorgon. Efter skolan tog jag och Ida en lång promenad. Vi gjorde om vår "vardagliga" power walk till en promenad vilket är bra det med. Jag har så kul med dig fina. Så kul honeybee. Det är sånt här jag kommer att sakna, att bara vara. Att lära mig nya saker av dig. Idag lärde Ida mig att kasta en sten på vattnet och sen blir det mackor. Kan inte förklara men det var svinkul! Nu ska jag fortsätta mitt skype samtal med både Sara och Meis. Blir ingen fika med dom idag då jag har mensvärk. Tufft.






för vi ska sjunga, vi ska dansa lalala

JAG FUCKING ÄLSKAR MINA SOLGLASÖGON! Hur kungliga är inte dom egentligen?! Värmen är på väg till östersund och det gör mig verkligen HEL. Jag(vi) vägrar åka hem till sthlm(skåne) vita. Vi vill få färg och färg ska vi få denna vecka. Temperaturen går från 7+ till 17+ grader hur sjukt är inte det egentligen? Sen kommer vi att få njuta av 20+ grader till helgen. Jag kommer att utnyttja min älskade mobil och ta massa bilder. Det ska solas och tentapluggas!


darling you'r not alone

" They say it's a broken heart...but I hurt in my whole body". I know the feeling. You know the feeling. ALLA vet hur det känns. Visste ni att ett krossat hjärta brukar jämföras med döden. Alltså att ett krossat hjärta känns lika mycket som när en människa går bort. Det är samma nivå på smärtan. Nu skajag fortsätta skriva tentafrågor! Btw klarade min tenta, high five!


frukost baby

Jag älskar att jag har köpt hem massa frukost så jag har en del att välja mellan. Jag lovade mig själv att aldrig mer vakna upp med känslan "jag är sugen på det här" och inte ha det hemma. Nu har jag allt från coco pops till cream scheese. Älskade Sara är hemma från malmö, staden som gjorde henne lycklig. Du kommer att uppleva den känslan igen, snart!. Det lovar jag dig. Back to my life. Röd ris med yoghurt ska ätas idag i skolan. Efter föreläsningen har vi tänk sitta kvar och börja med frågor inför tentan. Ciao


Vänster eller höger...



Vilken sida vaknade jag upp på idag? Jag vill hem mer än allting annat just nu. Jag vill hem till familjen, vännerna och min älskade. Jag kände mig så himla olycklig imorse. Men som jag sa till Sara idag " dont let a bad day make you feel like you have a bad life". Jag spenderade eftermiddagen hemma hos fina Ida och co. Vi har planerat in en SATC maraton denna vecka som jag verkligen ser framemot! Btw jag valde CK parfymen igår, den rockade jag hela natten! Helt otroligt att doften höll kvar hela natten. Brukar försvinna efter en timmas dans men inte igår nej. Nu måste jag fortsätta vara social mot Meis som har kommit över på en fika ;)

armani/ ck ?

Gör mig redo inför kvällen med sex and the city. Jag har tagit min SATC box förgivet och kollar aldrig på den. Men i alla fall. Sminket och håret är klart och det enda jag har kvar inför kvällen är att välja ut en outfit. Ja en till grej också, vilken parfym ska jag ha ikväll?! I lands problem dude. Att ett inlägg ska ta så lång tid att skriva. NU ska jag fortsätta!


Tandläkare är inte min grej längre

Efter ett helvete  till vecka med tandvärk och femtio olika sjukdomar så vet jag nu vad problemet är. Det är min tand! Så nu går jag på pencilin som ska ta bort all denna onödig smärta. Så jag kommer förmodligen att vara helt frisk inför tentan. Ord kan inte beskriva hur överlycklig jag var igår när Ida följde mig till tandläkaren. Inte nog med att den ligger utanför östersund utan vi fick vänta i mer än en timma tills jag fick bli insläppt. Men med min fina vän i rummet samtidigt som tandläkaren undersökte mig så var jag hur lugn som helst. På kvällen hade vi fredagsmys med lasagne, glass och egen hemmagjord kolasås och film!




En dag




Sitter och skypar med bästavän/ syster meisi. Om vi inte kan vara med varandra in real life så får vi vara med varandra bakom skärmen. Igår kollade vi på the bachelor tillsammans och idag lagade vi mat. Nu är det heta ämnet "bloggare"! Idag har jag planerat att sitta hemma och läsa ut En dag då det regnar i östersund. Vi hoppas, hoppas på fint väder den här helgen. Om två veckor är jag hemma i älskade sthlm.


8 maj 2012!

Älskling. Baby. Bebis. Ljubavi. Sunce. Mitt liv. Solstråle. Mitt hjärta. Jag kan fortsätta i hundra år till men jag avslutar det, här!. I tre år och fyra månader har jag och min andra halva varit med varandra. Jag kommer ihåg att jag tyckte att ett år är för lite för att bli överlycklig över, två år detsamma men TRE ÅR! Det var då jag fick bli överlycklig. Tre år och fyra månader är egentligen ingenting det är ju års dagarna som spelar roll men tycker ändå att det är kul att nämna det här. När vi har gift oss( ta på trä, hoppas!) så kommer det vara vår bröllopsdag som kommer betyda någonting. Nu ska jag fortsätta att njuta av den här dagen och den här känslan jag har i kroppen.


nej!

MIN MAGE! Det gör så ont. Jag vet verkligen inte varför. Eller så är det för att jag har träningsvärk. Jag ringde älskade Haris och bad honom att ge mig ett recept. Varm mjölk softic style. Men jag misslyckades med det, hur vet jag inte. Det fick bli vanlig varm mjölk. Nu mår jag illa. Ska sluta upp med detta. Att bli sugen på sötsaker på kvällen. NEJ!  ELLER SÅ ÄR DET MIN MENS. Det är det! Jag håller på att få min mens och därför har jag varit så lätt irriterad. Där har vi det. Och nu blev jag sugen på iskall vatten. Godnatt ♥




Jag känner mig fet idag. Punkt.



En underbar tonfisk macka gjorde mig fet. Ja en smal människa kan känna sig fet. När magen sväller över mina mini shorts som jag går runt med här hemma ja då är det riktigt illa. Jag ska diska, duscha och sen blir det film. Imorgon blir det PW och massa övningar, oj oj oj vad jag ser framemot det haha!

STOLT STOLT STOLT VÄN

Jag är så glad för min älskade Sara som har kommit in på en skola i LA. Hur sjukt är inte det? Om några månader bor hon i ett annat land och i en annan världsdel. Jag är så glad för hennes skull. Men om hon väljer att tacka nej så spelar det verkligen ingen roll! Det viktigaste är att hon vet om att hon kom in i en skola i LA. Det så så himla kul och underbart. Åh vad jag älskar dig min fina vän. Jag önskar dig all lycka i världen. ALL lycka i världen. Den som inte har lycka att ge henne kan dra åt******. För min fina vän förtjänar ingenting annat än ren lycka. Men samtidigt ska du veta om att det känns lite tufft. Jag uppskattar alla samtal vi har haft efter skolan och alla tid du har lagt ner på mig. Jag hade hoppats att få se dig här uppe i norrland när jag skaffat mig en större lägenhet(efter sommaren) men vem bryr sig det viktigaste är att du är lycklig. Du kanske får för dig att komma upp hit snart innan jag åker hem. EN PEAK!


Från mig till dig bebis.


God morgon

Tvingade upp mig själv idag eftersom jag inte vill sova bort hela morgonen. Jag vill hinna tvätta håret, byta ut mina shorts till en mindre storlek och byta ut ett linne innan jag rör mig till skolan. Fint väder skulle inte skada östersund! Är sugen på att sätta mig vid bryggan och äta sushi till lunch. Fast det kan jag ändå inte göra det är fusk.

Mina och Jasminas regler

1.) Inga kolhydrater

2.) Inget skräpmat

3.) Träna rumpan varje dag


Sommar baby

Med min älskling i bakgrunden och Vid min sida på tv så sitter jag nöjd på sängen och bloggar. Den enda filmen där jag har svårt för Julia Roberts, annars ÄLSKAR jag henne. Men till vad jag har gjort idag då. Jo jag har påbörjat sista kursen för denna termin, lämnat av syster, tagit en power walk och pratat med min favorit Jasmina. Vi har en hel del planer inför sommaren och en av dom är att se riktigt bra ut i våra bikinis i Bosnien i år. Så från och med imorgon blir det träning varje dag fram tills den dagen vi sitter i bilen på g till Bosnien.

Btw, flickorna nedanför det är jag i sommar.

image description


scream 4

Okej nu kommer jag och syster göra en jätte dum sak och det är att kolla på film. Syster har opererat sina ögon så det här är ett stort NEJ NEJ! Men nu känner vi att vi har fått nog! Vi har fått nog av att spendera varje dag utomhus vi vill mysa inomhus och ha lite syster time. Vår syster time innebär att man lyssnar på musik och dansar, lagar mat och kollar på film! Sen får vi inte glömma att vi alltid brukade lägga madrasser framför tven så det ska vi göra det här gången också. För att få ännu mer nostalgiska känslor så kommer vi att kolla på scream, fast fyran.


En månad kvar, sen är jag hemma igen!

Oj vilka blandade känslor jag får när jag tänker på att jag är hemma igen om en månad. Det känns hur bra som helst men samtidigt ledsamt då jag inte kommer få träffa mina skåningar på ett tag. Men samtidigt tror jag att alla kommer ha så fullt upp under sommaren så det hade nog ändå inte spelat någon roll om vi alla bodde i samma stad. Men tänk vad underbart om alla mina älskade stockholmare, skåningar och göteborgare bodde i en och samma stad. Fast när jag får barn kommer jag att uppskatta detta jag kommer nog att uppskatta att jag flyttade hemifrån upp till norrland. Skaffade mig en pojkvän i göteborg, har mina älskade i stockholm och mina fina i skåne. Jag har upplevt så mycket dem senaste fyra åren!

Gårdagen. Hur kul som helst. Vi slutade upp på den enda nattklubben(känns det som) i östersund. Dansade hela natten och gick hem som ett mongo, mina klackar är underbara men efter flera timmar så är dem inte lika underbara.


RSS 2.0