Valborg älskade!

Jag har bara ett minne av valborgsfirande och det var för cirka fem år sen. Slutade upp på årsta fältet och med en hel del tårar. Fjortis perioden då man drack vodka som om det vore vatten. Men idag ska det firas och det ska firas östersund style. Hur exakt vet jag inte men det blir grillning runt fyra tiden och sen aktiviteter hela kvällen/natten!. Men nu ska jag och syster sätta oss på en uteservering och njuta av det fina vädret. Man vet aldrig när snön får för sig att hälsa på.


Grilla grilla hela dagen!

Den här dagen toppar alla dagar jag har haft här i östersund. WOW! Mötte upp syster på tågstation och så skyndade vi oss hem till min lägenhet för att släppa av allting. Sen rörde vi oss mot Amanda och där satt Ida och väntade. Vi tog en lång promenad runt vinterparken där Henrik och Zacke satt. Efter att ha solat ett tag på bryggan rörde vi oss upp mot Amandas tak och grillade. Där spenderade vi resten av dagen. Mat, musik, sola och kortspel. Så himla härligt!

 


L-O-V-E

Är det inte så himla typiskt att man efter en härlig dag ska känna sig så himla deppig. Hur jag än gör så kan jag inte sluta tänka på den här dumma tentan. Till och med under filmen så satt jag och räknade ihop poängen och om jag nu skulle kunna få godkänt. Jag skulle ligga två poäng från ett E(alltså godkänt). Usch. Varför blir det såhär?!. Jag tror även att det här med vänskap börjar ta rätt så hårt på mig. Att man har börjat glida ifrån dom närmsta som man verkligen var hundra tip procent säker på att man skulle hålla kvar resten av sitt liv. Men hur naiv kan man vara...Aja, jag såg att Meisi hade lagt upp den här bilden från min födelsedag. Mina små bakelser ser rätt så goda ut på den här bilden!


Lördag den 28 april

HÄRLIG DAG ÖSTERSUND! Ida och jag började dagen med att springa runt och leta efter sällskapspel. Vi åt sushi med Henrik och satte oss sedan på bryggan. Det var sjukt fint väder tills ett stort moln förstörde allting
 och då var det bara att börja röra sig hemåt. Ska snart hoppa in i duschen är faktiskt bjuden på rengryta hemma hos Ida och Henrik ikväll. Efter middagen blir det Bio. Och om vi orkar blir det utgång. JUSTE! Imorgon kommer syster hit.


tenta nr två

Nu är tentan äntligen avklarad! Sitter hemma hos Ida nu med Amanda och har lite smått ångest över allting eftersom jag struntade i två frågor(6poäng). Inte alls bra och efter det här så tänker jag aldrig mer prata om den här tentan. Nu ska vi bara ta det lugnt för att ikväll har vi en tentafest som vi måste vara pigga inför!


euphoria

Jag satt och kollade igenom alla mina bilder(vilka jag ska ha kvar och vilka som ska bort) och så hittade jag dom här. Två ord, Loreen Euphoria! Dagen då vi alla tre visste att hon skulle vinna och hon faktiskt gjorde det, denvar underbar. Pojkarna var också med den dagen, alla tre och alla hade sina pojkar vid sin sida. Och med dom här härliga bilderna så säger jag godnatt. Imorgon blir det tenta och tentafest!
Rack city b*tch

Jag har ingen ork att lägga upp alla mina födelsedags bilder på en och samma gång så mig dem kommer att dyka upp lite då och då. Som nu! Jag är så sjukt lugn inför morgondagen och det skrämmer lite då jag borde vara nervös. Jag har ju för fan en salstenta imorgon och får jag omprov på den så har jag den hängandes på mig under sommaren. Hade jag inte haft Ida hade jag nog brytit ihop, så hej på dig finis! Ska lyssna lite på Tyga - Rack city och försöka sova.


den 26 april 2012

Jag har ett beroende, att power walka, göra mina rumpövningar varje dag och att äta nyttigt! Efter att ha kollat upp mina mått så har jag insett att jag är två centimeter för "bred" runt min midja. Jag är inget träningsfreak och kommer aldrig att bli det men det känns sjukt kul att ha ett mål. 60 cm sen lägger jag ner att "äta nyttigt", då börjar jag med kolhydraterna igen och fortsätter med power walk och rumpövningar. För det är egentligen det viktigaste.


RSS 2.0