HOT BABES
FATTIGDOMFattigdom ur tre olika perspektiv. Mina tre artiklar som jag skulle sammanfatta och skriv om igår handlade om fattigdom. Fattigdom ur ett vetenskapligt perspektiv, fattigdom ur EUs perspektiv och fattigdom ur ett konsumtions perspektiv. Efter att jag var klar med uppgiften igår så satte jag mig aldrig ner och tänkte på vad det egentligen var jag satt och höll  på med. Jag ville bara bli klar med uppgiften. Men nu i efterhand så måste jag få säga att det är sjukt intressant att fördjupa sig i det här ämnet. Det är så kul men samtidigt ledsamt. Fattigdom är så mycket mer än bara  "oj barn som lever ute på gatorna, inte har mat , inget hem och att det är synd om dem".

STOLT ÖVER MIG SJÄLV

Jag satte ett nytt mål idag och det var att bli klar med alla tre artiklar innan jag får hoppa in i duschen. Nu längtar jag tills jag får känna av det varma vattnet mot min kropp. Det ska bli så skönt och Gud vad jag förtjänar detta. Jag är helt slut i kroppen och huvudet. Kroppen, för att jag sitter lutad framåt flera timmar framför datorn för att kunna anteckna och skriva. Huvudet, för att jag tvingas ta in en hel del information för att sen kunna använda mig av det inför tentan och inlämningar. Så efter duschen blir det raka vägen till sängen. Jag är lika stolt över mig själv som jag var när jag tog studenten.


MORGONEN, FÖRELÄSNING, PLUGG OCH PW

Nu har jag verkligen lugnat ner mig. Vilket psykat anfall jag fick tidigare idag haha. Förutom det lilla imorse så hade jag en föreläsning om fattigdom och även om det var väldigt intressant så satt jag framför instagram halva tiden. Jag har blivit beroende av det. Jag sitter och redigerar varenda bild jag har och addat massor av människor. Det är så KUL!. Men sen satt jag även kvar i skolan och skrev skitet som jag inte klarade av att göra på morgonen och efter det tog jag en PW med Ida och kom precis hem.
Nu ska jag göra lax med ris, till idag och imorgon. Här klarar man inte sig utan en matlåda nej!♥


BELÖNING

Jag lovade mig själv att inte skriva ett blogg inlägg förens jag har läst ett kapitel och sammanfattat den. Nu är det gjort och nu får jag min lilla belöning, en uppdatering. Ska snart fortsätta läsa ett till kapitel innan jag går och lägger mig. Så vad har jag gjort idag då? Jo, spenderades på Amandas tak, där vi solade och drack the. När jag var påväg hem bestämde jag mig för att köpa lite ingredienser till en jordnötssås med kyckling och ris. Jag kan säga såhär, den där timman som jag slösade på att laga maten hade jag kunnat läsa ett kapitel på. Så ovärd var maten. Usch. Slutade upp med att jag satt och åt ris med yoghurt.VÅRKÄNSLA I ÖSTERSUND

Jag vet att stockholm och göteborg har haft det riktigt bra med vädret.Vår känslor hit och dit. Östersund har legat efter lite med det hela men idag är det riktigt fint väder. Ska snart ut och möta Ida. Vi ska sätta oss nere vid isen och sola. Det härliga med östersund är att man blir lättare brun här än i sthlm hihi. Igår åt vi thai mat och rörde oss vidare hem till mig. Vilka är "vi" då, jo några från klassen, Amanda och Jonna. Ida hade familjen över denna helg.


STOCKHOLM

JAG KOMMER HEM IKVÄLL! Skoja hihi. Ska till skolas bibliotek snart, hade tänkt spendera hela dagen där. Tuffa människor hänger på bibblan dag in och dag ut. Jag önskar att jag hade varit i sthlm idag! Vill också fira kungaparet. Jag kommer ihåg när kronprinsessan Victoria gifte sig och hur vackert det var. Var inne i slussen längst upp bakom katrinahissen. Så vackert.


FIX YOU

Jag vill sitta med hundra nya avsnitt av one tree hill..jag mår bra jag lovar oroa er inte för mig. Jag löser allt. Det går över. Livet blir bättre, så som våra älskade svenska hjältar så fint säger. Jag önskar bara att jag kunde vrida tillbaka tiden och inte varit öppen med problem i mitt förhållande. När det hamnar i fel händer så går det runt i en ond cirkel. Hon ska inte få förstöra mer. Så nu har jag fått det sagt och nu ska jag säga en sak till en gång till, JAG MÅR BRA!


SOMMAR MINNEN

Gick igenom bloggen lite..det jag har kvar av bloggen dåra(när jag får utbrott så börjar jag radera massor av inlägg). Men ett par sommar bilder hade jag kvar och den/dom här under ger mig massor av minnen. Jag hade precis kommit hem från luma efter att ha spenderat dagen med Meis(vilket vi inte gjorde för ofta och jag ångrar det mer än allt idag, idag skulle jag kunna ge allt för att få träffa Meis i fem minuter). Vi hade solat hela morgonen och precis innan jag skulle dra så köpte Meis hallon. Jag satte mig på tvärbanan och åkte till syster som jag hade lovat att spendera eftermiddagen med. Det är där bilderna är tagna. Vi hyrde filmer och myste, fast det tog jag självklart förgivet då. Saknar allt detta.

NIKE AIR MAX

Exakt! Ni har sett dem på kenzas blogg. Och hur snygga är inte dom! Färgen är underbar och tänk er sommaren med ett par jeans shorts och vitt linne. Perfekta födelsedagspresent till lilla Ilaf som fyller tjugo år snart. Då kommer jag hem! Har önskat mig detta av Nermin, kommer ju träffa honom veckan efter på Drake som börjar närma sig. WOW!


POLSKI

Stress inför det nya momentet JA!. Jag satt kvar i skolan hela dagen igår men belönade mig själv på kvällen genom att mysa hemma hos Amanda. Vi drack tee och gjorde ett klipp till hennes pojkvän polski som jag kallar honom för. Vi har en rätt så unik relation jag och han, vi kan kalla varandra för bror. Ett internt skämt haha. Har haft föreläsning hela dagen och ska röra mig hem till Amandas lyx lägenhet. Plugg, plugg och plugg. Och varför inte plugga med underbart sällskap.


ANDRA SIDAN ÖN

Idag har vi Power walkat (ingen aning om hur det böjs och stavas) till andra sidan ön. Vi rörde oss från stan kvart i sex och var framme på andra sidan ön halv sju. Där hjälpte vi Amanda flytta in och bli en av oss " stan flickor". Det är verkligen ett helvete att bo mer än tio minuter från stan i östersund. Eftersom bussarna går sällan, jobbigt att ta sig hem efter utekvällar/skolan osv. Gjorde mammas lax till middag, blev en sen middag tyvärr. Nu blir det plugg.


WOOO GIRLS

Amanda, Ida, Jonna och jag kallas för WOO GIRLS. Nedanför har ni en typiskt bild på vad woo girl är. Nu råkar några andra från klassen vara med på bilden men men. Melodifestivalen har blivit ett måste varje lördag innan vi drar ut och dansar. Och PW har även bliviti en del av vår vardag. Imorgon har vi ett möte för rädda barnen som vi ska börja jobba för.


ILAF, IDA OCH HENRIK

Sista försöket nu då. Jag raderade alla inlägg som jag skrev under den tiden bloggen var lösenordskyddad. Fick bara äckliga känslor i kroppen av att veta om att jag mådde så dåligt. Men nu mår jag bra haha! Jag har haft en tjej helg med Ida och Henrik. Jonna och Amanda åkte hem över veckan/helgen. Men jag och Ida hade det lika trevligt ändå. Middagar, fika, shopping, festande och dans. Juste, frukost också. Henrik och Ida kom förbi på en arabisk frukost hemma hos mig.

RSS 2.0