JAG ÄR SJUK FOLKET

Fyra koppar kamomille tea senare. Jag känner mig gul. Jag är gul. Min näsa är värre än den var under dagen. Som jag sa till Gigimigi, jag har snart inget snor kvar. Kul. Kul att jag har en bild på mig hemma hos Gigimigi. Gul hemma hos Gigimigi. En till kopp Kamomille nu. Lite mission impossible med min favorit Tom Cruise. Dröma mig bort lite, sen ( om näsan inte är för torr ) ska jag försöka få lite sömn.


JAG ÄLSKAR DIG ! JAG ÄLSKAR DIG!

Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.Jag älskar dig.


SPAIN LEFT A LOT OF GOOD MEMORIES


Nu när jag ligger hemma helt slut och död så har jag väldigt mycket tid och tänka. Spanien, Bosnien, kroatien och Göteborg. Länderna, staden som har gjort mig som mest lycklig detta år. Jag älskar mina unika minnen jag har från varje ställe. Jag älskar att den här bilden påminner mig om alla galna killar som sprang efter mig i Spanien. En sak jag ångrar är att jag inte tog några bilder den här helgen. Lånat ut min kamera ( första och sista gången).

Nu; Dricka lite chai och hoppas på att jag blir frisk.

BESTFRIENDS
Source: Rolling stone magazine

JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG!


Hösten och vintern är för många väldigt deprimerande. Jag har bestämt mig för att inte falla för det. Jag ska sysselsätta mig varje dag. Kanske inte idag eftersom jag är sjuk, annars varje dag. Jag ska se till att åka iväg på "miniresor" varje månad. Lägga ner nittio procent på körkortet. Se till att jag, Meis & Rite blir tre arab kärringar i framtiden. Min dröm.

CIAO

Ramin, Ramin....Bara Ramin.
Bio. Jag väljer. Jag är tjejen. Jag väljer.
Kul ska vi ha. MM!


"ANCHAL IS SO FAKE"

Vad har skönhet med ens självförtroende att göra.
Älskar det ämnet. Döm inte människor utan att lära känna dom.

Jag förälskade mig i Olivias bilder för vogue väldigt snabbt.MÅNDAG

Jag hade en väldigt vanlig "Ilaf" dröm. Jag är en psykologisk tjej som tror på psykologi. Jag tror att alla drömmar har med vårt undermedvetna att göra. Det är våra förbjudna tankar. Jag tror att jag drömmer om det jag egentligen vill göra men inte får. En del av mig vill släppa allting och göra det men samtidigt är det inte värt att förlora det man älskar. Det är så med förbjudna tankar man förlorar alltid någonting på det annars skulle det inte vara förbjudet. Jag har en lång dag framför mig idag. Tre timmars teorilektion på kvällen och en hel del illamående. Låt oss nu hoppas på att illamåendet försvinner innan teorilektionen och kommer tillbaka imorgon. Vill verkligen sova bra inatt. Vill verkligen sova. Vill verkligen kunna blunda. Vill verkligen det.

SKÅL

Jag hade en väldigt lyckad dag igår. Men känslan av en lyckad dag försvinner så himla snabbt. Tråkigt. I alla fall. Fikade med den helt otroligt unika människan Rasha igår. Det är så himla kul eftersom vi aldrig kan sluta prata. En, två, tre, fyra eller fem timmar går så himla snabbt när man är med henne. Efter det mötte marwa upp oss, jag tacka Rasha för en trevlig kväll och vi drog oss vidare till balkongen. Balkongen har blivit en väldigt känd plats eftersom det är där dom tre snygga kusinerna har sina mysiga, underbara och trevliga tjejkvällar.


Nöjda jag & lika vacker som alltid kusinen Marwa

Nu slutar vi tycka synd om oss själva va...

Jag älskar att lära känna nya människor. Man får på något slags sätt en ny chans av dom. En chans att själv välja ifall man vill vara deras vän eller inte. Antingen trivs man med varandra eller så tål man helt enkelt inte varandra. Jag har fått chansen att lära känna en super skön tjej som jag trivs med till hundra tio procent. Därför ska jag spendera denna underbara dag som började fel men som ska sluta bra med henne. Gud låter som att jag har hittat mig en kille ( haha ).


NU MINA VÄNNER NU SKA JAG TYCKA SYND OM MIG SJÄLV

Just nu ser jag framemot att bara åka iväg. Även om det blir fem dagar ifrån allting så vill jag bara bort. Jag är trött på ångest känslan jag får av alla runt omkring mig. Jag är trött på att förklara mig själv och att inte räcka till. Jag är trött på att ha vänner som hör av sig när det passar dom. Kan jag inte vara med dig eller har jag inte lust att träffa dig så sluta ge mig en bitch attityd.  Jag är lite trött på mig själv eftersom jag inte har någon energi. Jag är trött på mitt illamående som tar ifrån mig min energi. Jag är trött på läkarna som inte hittar någonting. Jag blir trött av tanken att gå till en ny kurator för att ta reda på vad som är fel på mig. Jag sa aldrig hejdå till min senaste kurator. Jag gillar inte hejdå. varför ska det alltid vara så svårt med att säga hejdå.

Jag är trött på att inte vara över dig. På att få känslor för dig. På att jag har en pojkvän som älskar mig men jag kan inte rå för att dras till dig. På att jag vill vara med min pojkvän resten av mitt liv men det funkar inte alltid så. Jag kanske vill men vill han. Kommer han vilja om tio år. Kommer han vilja om fem år. Kommer han vilja om ett år. Kommer han vilja imorgon. Bra fråga Ilaf. Hur kommer det sig att två människor en dag vaknar upp och inser att de inte vill vara med varandra. Tänk om det händer mig. Jag vill inte. Vem vill.

SKOJA!

RSS 2.0